Žabljak apartmani

Žabljak apartmani porodice Matić su na idealnoj lokaciji sa prelepim terasama sa cvećem. Imaju nezaboravan pogled na ceo vanac planina oko ˝Bobotovog kuka“ a unutrašnjost pruža toplinu kako ambijentom tako i toplinom vatre koja dolazi od kamina ili peći na drva. Drva su složena tik uz apartmane pa ih zimi ili u hladna letnja jutra možete uzimati u pidžami. Apartmani sadrže dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne kompletno opremljene stambene jedinice. Postoji mogućnost pravljenja i šestokrevetnog apartmana. Kreveti se po potrebi mogu spajati ili razdvajati tako da apartman može imati izgled kako vama najviše odgovara. Svi apartmani porodice Matić imaju svoje kupatilo, kuhinju, spavaći deo i terasu sa pogledom na Durmitor.

Grejanje je obezbeđeno u svim apartmanima. Takođe je obezbeđen parking uz noćno osvetljenje. Lokacija na kojoj se nalazimo je na 15 metara udaljenosti od puta koji vodi ka Crnom jezeru i 400 metara udaljenosti od centra Žabljaka gde se nalaze skoro sve neophodne radnje-hipermarketi, apoteke, pekare, novinarnice itd. A najvažnije od svega je da smo na samo 1500 metara udaljenosti od nedirnute prirode Crnog jezera odakle polaze skoro sve važne markirane planinarske ture.

Žabljak apartmani se nalaze u četinarskoj šumi i imaju pogled na durmitorske vrhove i livade. Svi su izgrađeni i opremljeni u planinskom stilu. Zidovi su prekriveni lamperijom a podovi su od brodskog poda ili od laminata. Zbog toga je izdavanje moguće i zimi kada naši gosti borave u majcama. Zato su zaslužni i prozori od PVC profila najbolje nemačke proizvodnje koji funkcionišu i dihtuju besprekorno. Dodatnu toplinu apartmana pružaju kamini i peći na drva. Bukova drva su uvek obezbeđena i najboljeg su kvaliteta. Apartmani porodice Matic imaju uvek nekoga na raspolaganju da vam pruži pomoć oko stvari, parkinga ili da vas poduči da naložite peć ili kamin.

Takođe, zbog našeg dugogodišnjeg bavljenja planinarenjem i lekovitim biljem možete dobiti kompletne informacije o planinarskim turama, o vrsti lekovitih bilja i o hranljivim pečurkama. Naši apartmani se nalaze u neposrednoj blizini šume i livade gde neko lekovito bilje i pečurke možete odmah upoznati. U okolini kuće možete brati borovnice i jagode i odmah tu kod nas osetiti pravi dodir sa prirodom. Pijaca je udaljena svega 300 metara gde možete pijačnim danom kupiti vrhunski domaći sir – najmanje pet vrsta, od mladog do starog kajmaka i sušeno meso i slaninu. Sve u svemu, boravkom u Žabljak apartmanima porodice Matić steći ćete nezaboravno iskustvo koje se ogleda u prijatnom okruženju i toplini i zdravom životu koji Durmitor i jezera pružaju na svakom koraku. Bićete puni utisaka, slika i snimaka sa planinarskih tura, kupanja u jezerima, sa splavarenja rekom Tarom i boravka na našim terasama okruženim cvećem.

 

Apartman 1

Apartman 2

Studio 3

Apartman 4

Apartman 4a

Studio 5

Studio 6

Apartman 8

Soba 9